Posts about #kpmim

Tops of kpmim

Instagram Trendings about "kpmim"

Peoples, posts and hastags related to #kpmim

All
Most Liked
Most Commented
Videos
Slides
#sisjualmurah
#murahmurah
#muchlove
#supportmembers
#supportme
#kpmb
#kpmam
#kpmseriiskandar
#kpmbp
#kpmm
#kpmim
#iqramdinzly
#sajat
#faridkamil
#songdeli
#entrep
#totebag
#totebagmurahmurah
#totebagcantikcantik
#slingbag
#slingbagmurahmurah
#slingbagcantikmurah
#handbag
#cardpounch
#backpackmurah
#backpackcantik
#murahmurahje
#akuyangpakaikoyangpanas
#akuyangpostkoyangpanas
#cumicumi
#snrjamaliahshop
#etrproject
#kpmbm
#kpmsi
#visitmyig
#instashop
#kerepeksedap
#kerepekviral
#kerepekbronis
#kerepekbronismalaysia
#kerepekbronisketagihgila
#kerepekbronismurah
#kerepekbronisterengganu
#etrsubject
#etrkpmim
#trustedseller
#makananhipster
#kpmim2018
#kerepekbroniskuantan
#kerepekbronispahang
#kerepekbronissedapgila
#madamhajar
#polaroid
#polaroidmurah
#newyearsales
#murahpolaroid
#polaroidprinting
#polaroidinspiredmurah
#polaroidinspired
#polaroidprintingmurah
#cucigambar
#printgambar
#polaroidmalaysia
#cucigambarmalaysia
#polaroidprintingmurahmalaysia
#printgambarmurah
#printgambarmurahmalaysia
#kpoppolaroid
#photocardmurah
#kpm
#etr
#supportmember
#dosupportme
#fairylight
#ledlight
#albummurah
#fairylightmurah
#nratika
#KPMIM
#inderamahkota
#madamfarah
#DEC5C
#englishcommunication
#Mara
#ETR2583
#entrepreneur
#semester5
#streetprofits
#kolejprofesionalmara
#simpulkasihterkasih
#popiasimpul
#rangup
#kerepek
#murmur
#pedas
#ikan
#ralit
#wajibcuba
#sedap
#2018
#homemade
#resepiistimewa
#entrepreneurship
#etr2583
#kuantan
#pahang
#creampuffgebugebas
#brownies
#brownieschocolatesedap
#browniesletopbymr
#browniesoreo
#brownieschocolatechip
#youngentrepreneur
#fluffypuffybymr
#support
#sayajual
#fluffypuffybymrfeedback
#HIJABspray
#sudipkayuent
#mooncakehalal
#mooncake
#mooncakeviral
#mooncakeyaya
#victoryyaya
#agentsah
#agentberdaftar
#M1007
#halalfood
#foodporn
#adidaseqt
#adidaseqtmurah
#kasut
#kasutmurah
#kasutonlinemurah
#kasutmurahmalaysia
#sayajualkasut
#sayajualkasutmurah
#sayajualkasutmurahmalaysia
#sayajualkasutmurahgila
#sayajualkasutmurahmurah
#sneakers
#sneakersmurah
#sneakersmurahmalaysia
#sneakersmurahmeriah
#sayajualsneakers
#sayajualsneakersmurah
#sayajualsneakersmalaysia
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#bazar
#uitm
#umk
#umt
#politeknik
#usm
#kelantan
#terengganu
#Repost
#kasaf2018
#bowlers
#boling
#bowling
#vansmurah
#vansmurahmalaysia
#dec
#sirmark
#sociology
#democracy
#yourvoiceareouraction
#spreadlove
#fightforpe
#mynameisdel
#facecravebydel
#dec5c2018
#original
#saleintheair
#cny2018
#koreanskincare
#polaroidsuperb
#instax
#gambarinstax
#polaroidprintingservice
#polaroidphoto
#1malaysia
#sehatisejiwa
#kitajuara
#eentrepreneurship
#Mdec
#eusahawan
#deyntako
#takoyaki
#malaysia
#entrepkpmim
#barangpanas
#barangunik
#hotstuff
#belibeli
#rare
#deynden
#akuyangjualkauyangpanas
#akuyangpakaikauyangpanas
#barangbaru
#panaspanas
#fattahamin
#neelofa
#koreaslingbag
#simplekoreaslingbag
#seriiskandar
#neon
#peace
#cantik
#simpletotebag
#simpleslingbag
#hipster
#polaroidprint
#baranglaris
#padu
#skinfood
#facescrub
#facemask
#blacksugarmask
#kerepekbronissedap
#sambalgaringchenor
#roadtotargetsales
#sambalmurah
#sambalsedap
#sambalpedas
#chenor
#sambalviral
#sambal
#assignment
#DoSpeakUp
#WeAreYourVoice
#SOC3533
#SUPPORT
#BULLEBAKJAGERS
#mickeyschoolshoulderbackpack
#freepostage
#minislingbag
#slingbaglawa
#beglawa
#begjalan
#quote
#cute
#twinmickeybackpack
#cutekidsbag
@afrnhrs
@_songdeli.
@_songdeli
@sudipkayu.ent
@sarawaksignature_boutique
@fluffypuffybymr
@zawa.shopee
@get_repost
@ffbatique
@gmail.com
@rsyrbb.stacks
@facecravebydel
@izatizaini
@teenagersconcepts
Trends on kpmim

Kako ! It mean past in Japanese ✌ that is one new word for today 💃 . . . Hai y'all ☺ how's your today? . . . #sisjualmurah #murahmurah #muchlove #supportmembers #supportme #kpmb #kpmam #kpmseriiskandar #kpmbp #kpmm #kpmim #iqramdinzly #sajat #faridkamil 
Trends on kpmim

Petang ni, Song Deli hantaq kakak manis @afrnhrs ke bank. Duo utagha ni. Tutup la muka bulat Song Deli 🙈 Terima kasih kerana menggunakan servis dari @_songdeli. 😚 Bagi student kpmim yang ingin menggunakan servis dari @_songdeli, anda boleh dm saya atau whatsapp (link di bio) #songdeli #kpmim #entrep 
Trends on kpmim

Totebag 👜 🌸 Saiz : S 🌸Material : canvas cotton Rm 23 only Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Postage 📦 Semenanjung 🚛 1-3 bag RM8 ☑ 4-6 bag RM11 ☑ 7-20 bag RM16 ☑ Sabah/Sarawak ✈ 1-3 bag RM11 ☑ 4-6 bag RM14 ☑ 7-20 bag RM19 ☑ #totebag #totebagmurahmurah #totebagcantikcantik #slingbag #slingbagmurahmurah #slingbagcantikmurah #handbag #cardpounch #backpackmurah #backpackcantik #murahmurahje #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkoyangpanas #cumicumi #snrjamaliahshop #etrproject #kpmbp #kpmb #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmam #visitmyig #instashop 
Trends on kpmim

Totebag 👜 🌸 Saiz : S 🌸Material : canvas cotton Rm 23 only Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Postage 📦 Semenanjung 🚛 1-3 bag RM8 ☑ 4-6 bag RM11 ☑ 7-20 bag RM16 ☑ Sabah/Sarawak ✈ 1-3 bag RM11 ☑ 4-6 bag RM14 ☑ 7-20 bag RM19 ☑ #totebag #totebagmurahmurah #totebagcantikcantik #slingbag #slingbagmurahmurah #slingbagcantikmurah #handbag #cardpounch #backpackmurah #backpackcantik #murahmurahje #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkoyangpanas #cumicumi #snrjamaliahshop #etrproject #kpmbp #kpmb #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmam #visitmyig #instashop 
Trends on kpmim

Totebag 👜 🌸 Saiz : S 🌸Material : canvas cotton Rm 23 only Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Postage 📦 Semenanjung 🚛 1-3 bag RM8 ☑ 4-6 bag RM11 ☑ 7-20 bag RM16 ☑ Sabah/Sarawak ✈ 1-3 bag RM11 ☑ 4-6 bag RM14 ☑ 7-20 bag RM19 ☑ #totebag #totebagmurahmurah #totebagcantikcantik #slingbag #slingbagmurahmurah #slingbagcantikmurah #handbag #cardpounch #backpackmurah #backpackcantik #murahmurahje #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkoyangpanas #cumicumi #snrjamaliahshop #etrproject #kpmbp #kpmb #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmam #visitmyig #instashop 
Trends on kpmim

Totebag 👜 🌸 Saiz : S 🌸Material : canvas cotton Rm 23 only Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Postage 📦 Semenanjung 🚛 1-3 bag RM8 ☑ 4-6 bag RM11 ☑ 7-20 bag RM16 ☑ Sabah/Sarawak ✈ 1-3 bag RM11 ☑ 4-6 bag RM14 ☑ 7-20 bag RM19 ☑ #totebag #totebagmurahmurah #totebagcantikcantik #slingbag #slingbagmurahmurah #slingbagcantikmurah #handbag #cardpounch #backpackmurah #backpackcantik #murahmurahje #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkoyangpanas #cumicumi #snrjamaliahshop #etrproject #kpmbp #kpmb #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmam #visitmyig #instashop 
Trends on kpmim

Alhamdulillah🤗 . Sis ni repeat order lagi taww 😋 . Nak makan mooncake halal boleh follow @sudipkayu.ent . Kerepek Bronis merupakan satu inovasi yang baru dan sangat sedap😋 . Sekali cuba pasti ketagih 😊 . Harga yang sangat murah dan berpatutan . Dijamin puas hati🤗 . Hanya RM15 Sebalang, tak termasuk postage 😊 . By COD boleh whatsapp untuk tahu tempat yang available . . Jika berminat, boleh whatsapp untuk order 📲 www.wasap.com/60145048244. . #kerepeksedap #kerepekviral #kerepekbronis #kerepekbronismalaysia #kerepekbronisketagihgila #kerepekbronismurah #kerepekbronisterengganu #kpmim #etrsubject #etrkpmim #trustedseller #makananhipster #kpmim2018 #kerepekbroniskuantan #kerepekbronispahang #kerepekbronissedapgila #madamhajar 
Trends on kpmim

Alhamdulillah🤗 . Thankyou beli Kerepek Bronis dengan kita . Kerepek Bronis merupakan satu inovasi yang baru dan sangat sedap😋 . Sekali cuba pasti ketagih 😊 . Harga yang sangat murah dan berpatutan . Dijamin puas hati🤗 . Hanya RM15 Sebalang, tak termasuk postage 😊 . By COD boleh whatsapp untuk tahu tempat yang available . . Jika berminat, boleh whatsapp untuk order 📲 www.wasap.com/60145048244. . #kerepeksedap #kerepekviral #kerepekbronis #kerepekbronismalaysia #kerepekbronisketagihgila #kerepekbronismurah #kerepekbronisterengganu #kpmim #etrsubject #etrkpmim #trustedseller #makananhipster #kpmim2018 #kerepekbroniskuantan #kerepekbronispahang #kerepekbronissedapgila #madamhajar 
Trends on kpmim

Info mingguan pada Hari ini. Marilah kita berselawat banyak-banyak di Hari Jumaat Yang mulia ini. #KPMIM #inderamahkota #madamfarah #DEC5C #englishcommunication #Mara #ETR2583 #entrepreneur #semester5 #streetprofits #kolejprofesionalmara 
Trends on kpmim

Bro Lynch dah dapat. Korang bila lagi? Swipe ke tepi for his testimony. . Bro Lynch Ada jual kek batik Sarawak. Sekarang ni tengah promo. Kakak dah beli haritu, perisa Pandan Cheese. Sedap 😍😍. Korang lak boleh Usha dkat @sarawaksignature_boutique dan beli cepat2 sementara ada promo nih. . #simpulkasihterkasih #popiasimpul #rangup #kerepek #murmur #pedas #ikan #ralit #wajibcuba #sedap #2018 #homemade #resepiistimewa #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #inderamahkota #kuantan #pahang 
Trends on kpmim

Salam semua 🙋🏻🙋🏻🙋 meh try test cuba brownies yg fluffy fluffy ni hehehe nampak pun sedap inikan pulak rasa dia 😱😱😱 CONFIRM SEDAP DIK OI!!! Hakak jamin.👍👍👍 ❤Brownies chocolate plain 👉🏻rm40 SAHAJA!!!!! ❤Brownies with choc drizzle👉🏻 rm45 SAHAJA!!!!! Mana dapat harga murah macam ni???? 😰😱 dengan hakak lah. 🔥@fluffypuffybymr🔥 Order 2-3 days in advance ✌🏻boleh contact hakak sekarang juga cepat2 apa tunggu lagi meh pm hakak ✨✨✨✨✨ 📲 010 2281471 📲 010 2281471 📲 010 2281471 #kpmim #creampuffgebugebas #brownies #brownieschocolatesedap #browniesletopbymr #browniesoreo #brownieschocolatechip #youngentrepreneur #fluffypuffybymr #support #kuantan #inderamahkota #sayajual #fluffypuffybymrfeedback 
Trends on kpmim

4 SEBAB UTAMA akak-akak perlu pilih #HIJABspray ni. 1)akak-akak tak perlu risau sebab ia tiada kesan sampingan baik untuk kulit atau tudung. 2) ia diformulasikan khas untuk menanggalkan kesan minyak pada tudung terutamanya kesan minyak makanan, minyak muka kita, kesan bedak make up dan sebagainya 3) akak-akak boleh lihat kesan minyak hilang sepantas 30 saat!! 4) Dijamin 100% selamat tanpa bahan kimia berbahaya. Akak-akak jangan risau ya 👍 Grab sebelum terlambat.. 70ml=103kali semburan RM49.90 EXCLUDE POSTAGE +RM8.00 -SEMENANJUNG +RM12.00 - SABAH/SARAWAK . . whatsapp cik Boo now! 😉 https://www.wasap.my/60102398988 
Trends on kpmim

HIJABspray dicipta khas untuk pelbagai jenis fabrik: ALPACA CASHMERE COTTON JERSEY LINEN PASHMINA SATIN SILK WOOL MERINO MOHAIR POLYESTER BAMBOO RAYON TENCEL MODAL VISCOSE LYCRA POLYBLENDS ETC Dengan pelbagai jenis fabrik ni,hanya SEBOTOL sudah lengkap jika terpercik kotoran. Wow! 70ml=103kali semburan RM49.90 EXCLUDE POSTAGE +RM8.00 -SEMENANJUNG +RM12.00 - SABAH/SARAWAK . . whatsapp cik Boo now! 😉 https://www.wasap.my/60102398988 
Trends on kpmim

Hijab Spray by Arora Solutions. Produk yang pertama seumpamanya di Malaysia. Dihasilkan khas untuk menghilangkan : ✅kesan minyak makanan ✅kesan minyak wajah ✅kicap dan sos ✅kotoran bedak solekan ✅kesan basah . . 🌀Kini anda tidak perlu risau lagi kerana kami amat memahami masalah wanita dan tudung mahal uolls tu. Hijab spray bertindak dan kering sepantas 30saat‼ Ya, 30saat je‼ 70ml=103kali semburan RM49.90 EXCLUDE POSTAGE +RM8.00 -SEMENANJUNG +RM12.00 - SABAH/SARAWAK 
Trends on kpmim

Wahhh SudipKayu Enterprise akan release new product???? 😱😱😱 . . Haa nak tahu apa new product tuu??? Haa STAY TUNED WITH SUDIPKAYU ENTERPRISE TAUUUUU hehehehe . . #sudipkayuent #mooncakehalal #mooncake #mooncakeviral #mooncakeyaya #victoryyaya #agentsah #agentberdaftar #M1007 #halalfood #foodporn #kpmim #kpmam #kpmbp #kpmbm #kpmb #kpmsi #etr 
Trends on kpmim

Wahhh SudipKayu Enterprise akan release new product???? 😱😱😱 . . Haa nak tahu apa new product tuu??? Haa STAY TUNED WITH SUDIPKAYU ENTERPRISE TAUUUUU hehehehe . . #sudipkayuent #mooncakehalal #mooncake #mooncakeviral #mooncakeyaya #victoryyaya #agentsah #agentberdaftar #M1007 #halalfood #foodporn #kpmim #kpmam #kpmbp #kpmbm #kpmb #kpmsi #etr 
Trends on kpmim

Wahhh SudipKayu Enterprise akan release new product???? 😱😱😱 . . Haa nak tahu apa new product tuu??? Haa STAY TUNED WITH SUDIPKAYU ENTERPRISE TAUUUUU hehehehe . . #sudipkayuent #mooncakehalal #mooncake #mooncakeviral #mooncakeyaya #victoryyaya #agentsah #agentberdaftar #M1007 #halalfood #foodporn #kpmim #kpmam #kpmbp #kpmbm #kpmb #kpmsi #etr 
Trends on kpmim

#Repost @zawa.shopee with @get_repost ・・・ Kerepek Bronis Ketagih Gila ? KEREPEK Bronis ? Biasa anda semua pernah dengar Kek Brownies je kan . Haaa, ini dia inovasi oleh pengasas daripada kek kepada kerepek 🤗 . Menarik kan? Tunggu update seterusnya 😉 . Coming soon . . #kerepeksedap #kerepekviral #kerepekbronis #kerepekbronismalaysia #kerepekbronisketagihgila #kerepekbronismurah #kerepekbronisterengganu #kpmim #etrsubject #etrkpmim #trustedseller #makananhipster #kpmim2018 
Trends on kpmim

Alhamdulillah. Pingat pertama dan high score wanita kami sumbangkan kepada kolej tersayang #kasaf2018 #bowlers #boling #bowling #kpmim 
Trends on kpmim

Guys jom dapatkan kek batik yang sedap dari @ffbatique memang berbaloi gila harga dia baru rm5 je korang dapat banyak gila siap ada blink2 lagi atas tu so guys tunggu apa lagi cepat dapatkan kek batik dari @ffbatique @ffbatique @ffbatique @ffbatique . . #kpmim 
Trends on kpmim

🌠GREETINGS TO ALL KPMIM'S STUDENTS🌠 We would like to introduce to you guys about the other menu that we have been sold just now for our fundraising. This is loaded potato, which the price is only RM3.50. Affordable right? 😍 . So, stay tuned & keep supporting us, The Demokratia, because there are a lot of delicious menu that we will serve to you guys. Besides, we will also update more about our group project for SOC's subject . #kpmim #dec #sirmark #sociology #democracy #yourvoiceareouraction #spreadlove #fightforpe 
Trends on kpmim

🙈🙉🙊 wait for it...... 💕 For further information and placing order. Please do not hesitate to contact 📲 0169412097 🙆 #mynameisdel #facecravebydel #madamfarah #etr2583 #dec5c2018 #kpmim #original #saleintheair #cny2018 #koreanskincare 
Trends on kpmim

Alhamdulillah, positive feedback from my customer🤗 . Thankyou . Kerepek Bronis merupakan satu inovasi yang baru dan sangat sedap😋 . Sekali cuba pasti ketagih 😊 . Harga yang sangat murah dan berpatutan . Dijamin puas hati🤗 . Hanya RM15 Sebalang, tak termasuk postage 😊 . By COD boleh whatsapp untuk tahu tempat yang available . . Jika berminat, boleh whatsapp untuk order 📲 www.wasap.com/60145048244. . #kerepeksedap #kerepekviral #kerepekbronis #kerepekbronismalaysia #kerepekbronisketagihgila #kerepekbronismurah #kerepekbronisterengganu #kpmim #etrsubject #etrkpmim #trustedseller #makananhipster #kpmim2018 #kerepekbroniskuantan #kerepekbronispahang #kerepekbronissedapgila #madamhajar 
Trends on kpmim

[COMING SOON] NEW FLAVOUR MOONCAKES HALAL BY VICTORY YAYA COMING SOON...!!!! . . Haa nak tahu apa perisa baru tuuuu??? STAY TUNED TAUUUU..!! Sabar tauuuu. Once open order, sis terus update okayyy! Hehehe . . #sudipkayuent #mooncakehalal #mooncake #mooncakeviral #mooncakeyaya #victoryyaya #agentsah #agentberdaftar #M1007 #halalfood #foodporn #kpmim #kpmam #kpmbp #kpmbm #kpmb #kpmsi #etr 
Trends on kpmim

[COMING SOON] NEW FLAVOUR MOONCAKES HALAL BY VICTORY YAYA COMING SOON...!!!! . . Haa nak tahu apa perisa baru tuuuu??? STAY TUNED TAUUUU..!! Sabar tauuuu. Once open order, sis terus update okayyy! Hehehe . . #sudipkayuent #mooncakehalal #mooncake #mooncakeviral #mooncakeyaya #victoryyaya #agentsah #agentberdaftar #M1007 #halalfood #foodporn #kpmim #kpmam #kpmbp #kpmbm #kpmb #kpmsi #etr 
Trends on kpmim

[COMING SOON] NEW FLAVOUR MOONCAKES HALAL BY VICTORY YAYA COMING SOON...!!!! . . Haa nak tahu apa perisa baru tuuuu??? STAY TUNED TAUUUU..!! Sabar tauuuu. Once open order, sis terus update okayyy! Hehehe . . #sudipkayuent #mooncakehalal #mooncake #mooncakeviral #mooncakeyaya #victoryyaya #agentsah #agentberdaftar #M1007 #halalfood #foodporn #kpmim #kpmam #kpmbp #kpmbm #kpmb #kpmsi #etr 
Trends on kpmim

🙋🏻‍♂ Yuhuuu 🙋🏼 Uiiiiiiiiiiii • 🛋 Nk hias bilik? Nak gambar gantung2? • 😉Ayuh order dengan #polaroidsuperb, polaroid murah Malaysia • 😍Konfem puas hati beb 😏Tapi ingat, bukan instax yee • 😎Lebih MURAH 😋lebih BESAR 😱Lebih SUPERB • Mana nak dapat mcm ni?? Herherher • Rainbow Polaroid Price 9pcs - RM8.00 18pcs - RM13.00 27pcs - RM18.00 36pcs - RM23.00 45pcs - RM28.00 54pcs - RM33.00 63pcs hingga 100pcs - RM0.70/pcs 101pcs hingga 250pcs - RM0.60/pcs 251pcs hingga 500pcs - RM0.50/pcs 501pcs hingga 1000++ - RM0.40/pcs • 🔛Add on RM1.00per pcs • 📮Postage Charge Semenanjung Malaysia - RM8.00 Sabah dan Sarawak - RM12.00 • Facebook: 🔰PolaroidSuperb • Email: 🔰polaroidsuperb@gmail.com#polaroid #polaroidmurah #polaroidsuperb #polaroidmalaysia #instax #gambarinstax #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidphoto #kpmbm #kpmam #kpmsi #kpmbp #kpmim #kpmb #1malaysia #sehatisejiwa #kitajuara #eentrepreneurship #Mdec #eusahawan 
Trends on kpmim

Happy customer 💁🏻 thanks for buying #deyntako ❤️ so gaizz order will be open next week so make sure place your order okay 👌 #kuantan #deyntako #takoyaki #malaysia #kpmim #entrepkpmim #barangpanas #barangunik #hotstuff #belibeli #rare 
Trends on kpmim

💞Soon💞 Waiting for February😍😍 #entrep #kpmim 
Trends on kpmim

Alhamdulillah... Bisnes kecil sis ni dah officially berdaftar dgn SSM. Maka dengan ini, @rsyrbb.stacks akan bertukar nama kepada SudipKayu Enterprise by rsyr 😍 . . Stock mooncakes dah tak banyak dahhhh! Cepat whatsapp sis terus 010-9082492 www.wasap.my/60109082492 www.wasap.my/60109082492 www.wasap.my/60109082492 . . #sudipkayuent #mooncakehalal #mooncake #mooncakeviral #mooncakeyaya #victoryyaya #agentsah #agentberdaftar #M1007 #halalfood #foodporn #kpmim #kpmam #kpmbp #kpmbm #kpmb #kpmsi #etr 
Trends on kpmim

Hello! 💋 I'm selling Korea Sling Bag with affordable price! 😘 Do visit my ig shop & buy your fav Korea Sling Bag! 🎒 #koreaslingbag #simplekoreaslingbag #kpmbp #kpmim #kpmsi #seriiskandar #neon #peace #cantik 
Trends on kpmim

Korea Sling Bag ni good quality tau!😍 Harga pun boek memang mampu milik guys 🙈 Jom ajak kawan beli jugak! 🤗 #slingbag #koreaslingbag #neon #totebag #simpletotebag #kpmbp #kpmim #kpmsi #seriiskandar #cantik 
Trends on kpmim

Many colours of Korea Sling Bag! 🌸 Rambang mata guys nak pilih mana yang lawa fuh 👀 #slingbag #simpleslingbag #kpmsi #kpmbp #kpmim #malaysia #hipster #seriiskandar #neon #cantik 
Trends on kpmim

Hurry up gaizz order now our delicious takoyaki !!💦💦 ONLY RM3 for 5pcs 😱 make sure order now okayy ❤️you will get your takoyaki every *Tuesday* and *Thursday* okayy 😘 #deyntako #takoyaki #kpmim #kpm #kuantan #inderamahkota #entrepkpmim #entrepreneurship #barangpanas🔥 #baranglaris #hotstuff #padu #sedap #akuyangpakaikauyangpanas #akuyangpakaikauyangpanas #malaysia 
Trends on kpmim

Wowwwwzer kulit glowing sbb beli product from @facecravebydel 💕 Thank you @izatizaini @teenagersconcepts sebab berpuas hati! 💕 She purchased Skin Food Black Sugar Mask Wash Off 100g only RM 35.00 👼 For further information and placing order. Please do not hesitate to contact 📲 0169412097 🙆 #mynameisdel #facecravebydel #madamfarah #etr2583 #dec5c2018 #kpmim #original #skinfood #facescrub #facemask #blacksugarmask 
Trends on kpmim

⭐KEREPEK BRONIS . Inovasi daripada kek brownies kepada kerepek bronis. Dibungkus di dalam botol dan di seal untuk memastikan kerangupannya. Siapa yang cuba pasti ketagih😋 . ✔ Rasa coklat dan kacang almond ✔ Tidak terlalu manis ✔ Rangup . Hanya RM15 Sebalang, tak termasuk postage 😊 . Jika berminat, boleh whatsapp untuk order 📲0145048244 . #kerepeksedap #kerepekviral #kerepekbronis #kerepekbronismalaysia #kerepekbronisketagihgila #kerepekbronismurah #kerepekbronisterengganu #kpmim #etrsubject #etrkpmim #trustedseller #makananhipster #kpmim2018 #etr2583 #madamhajar #kerepekbroniskuantan #kerepekbronispahang #kerepekbronissedap #visitmyig #trustedseller 
Trends on kpmim

kawairashiidesune. It means you're charming in Japanese ✌ that is one new word for today 😄 . . . Actually mee tu tak pedas tau. So I tambah sikit #sambalgaringchenor ni untuk menambahkan lagi kepedasan 💃 . . . #sisjualmurah #muchlove #murahmurah #supportmembers #supportme #roadtotargetsales #sambalmurah #sambalsedap #sambalpedas #sambalgaringchenor #chenor #sambalviral #sambal #iqramdinzly #faridkamil #sajat #assignment #kpmb #kpmbp #kpmseriiskandar #kpmam #kpmm #kpmim #kpm 
Trends on kpmim

4 balang dah diambil orang. Korang bila lagi? Lambat2 nanti habis... Cepat pm KeKeKo untuk dapatkan satu untuk anda :) . #simpulkasihterkasih #popiasimpul #rangup #kerepek #murmur #pedas #ikan #ralit #wajibcuba #sedap #2018 #homemade #resepiistimewa #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #inderamahkota #kuantan #pahang 
Trends on kpmim

Your bully fighters! 👩💪 . Be A Buddy Not A Bully! 🌸 . #DoSpeakUp #WeAreYourVoice #KPMIM #SOC3533 #SUPPORT #BULLEBAKJAGERS 
Trends on kpmim

MICKEY SCHOOL SHOULDER BACKPACK - SIZE : 28CM x 35CM x 9CM COLOUR :LIGHT BLUE , DARK BLUE , RED , PINK - RM38 FREE POSTAGE FOR SM 🚛 ADD RM 3 FOR SS ✈ Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 #mickeyschoolshoulderbackpack #slingbag #slingbagmurahmurah #slingbagcantikmurah #handbag #cardpounch #backpackmurah #backpackcantik #murahmurahje #freepostage #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkoyangpanas #cumicumi #snrjamaliahshop #etrproject #kpmbp #kpmb #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmam #visitmyig #instashop 
Trends on kpmim

MICKEY SCHOOL SHOULDER BACKPACK - SIZE : 28CM x 35CM x 9CM COLOUR :LIGHT BLUE , DARK BLUE , RED , PINK - RM38 FREE POSTAGE FOR SM 🚛 ADD RM 3 FOR SS ✈ Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 #mickeyschoolshoulderbackpack #slingbag #slingbagmurahmurah #slingbagcantikmurah #handbag #cardpounch #backpackmurah #backpackcantik #murahmurahje #freepostage #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkoyangpanas #cumicumi #snrjamaliahshop #etrproject #kpmbp #kpmb #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmam #visitmyig #instashop 
Trends on kpmim

MICKEY SCHOOL SHOULDER BACKPACK - SIZE : 28CM x 35CM x 9CM COLOUR :LIGHT BLUE , DARK BLUE , RED , PINK - RM38 FREE POSTAGE FOR SM 🚛 ADD RM 3 FOR SS ✈ Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 #mickeyschoolshoulderbackpack #slingbag #slingbagmurahmurah #slingbagcantikmurah #handbag #cardpounch #backpackmurah #backpackcantik #murahmurahje #freepostage #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkoyangpanas #cumicumi #snrjamaliahshop #etrproject #kpmbp #kpmb #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmam #visitmyig #instashop 
Trends on kpmim

MICKEY SCHOOL SHOULDER BACKPACK - SIZE : 28CM x 35CM x 9CM COLOUR :LIGHT BLUE , DARK BLUE , RED , PINK - RM38 FREE POSTAGE FOR SM 🚛 ADD RM 3 FOR SS ✈ Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 #mickeyschoolshoulderbackpack #slingbag #slingbagmurahmurah #slingbagcantikmurah #handbag #cardpounch #backpackmurah #backpackcantik #murahmurahje #freepostage #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkoyangpanas #cumicumi #snrjamaliahshop #etrproject #kpmbp #kpmb #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmam #visitmyig #instashop 
Trends on kpmim

Come & grab yours now! 🌻 🌼 Sling Korea Bag 🌼 2 in 1 RM 35 (exclude postage) How to buy? -> Screenshot -> & Whatsapp at 011-24203280 #slingbag #minislingbag #slingbaglawa #beglawa #handbag #begjalan #cantik #malaysia #quote #cute #seriiskandar #kpmbp #kpmsi #kpmim #kpm 
Trends on kpmim

Come & grab yours now! 🌻 🌼 Sling Korea Bag 🌼 2 in 1 RM 35 (exclude postage) How to buy? -> Screenshot -> & Whatsapp at 011-24203280 #slingbag #minislingbag #slingbaglawa #beglawa #handbag #begjalan #cantik #malaysia #quote #cute #seriiskandar #kpmbp #kpmsi #kpmim #kpm 
Trends on kpmim

Come & grab yours now! 🌻 🌼 Sling Korea Bag 🌼 2 in 1 RM 35 (exclude postage) How to buy? -> Screenshot -> & Whatsapp at 011-24203280 #slingbag #minislingbag #slingbaglawa #beglawa #handbag #begjalan #cantik #malaysia #quote #cute #seriiskandar #kpmbp #kpmsi #kpmim #kpm 
Trends on kpmim

Come & grab yours now! 🌻 🌼 Sling Korea Bag 🌼 2 in 1 RM 35 (exclude postage) How to buy? -> Screenshot -> & Whatsapp at 011-24203280 #slingbag #minislingbag #slingbaglawa #beglawa #handbag #begjalan #cantik #malaysia #quote #cute #seriiskandar #kpmbp #kpmsi #kpmim #kpm 
Trends on kpmim

Come & grab yours now! 🌻 🌼 Sling Korea Bag 🌼 2 in 1 RM 35 (exclude postage) How to buy? -> Screenshot -> & Whatsapp at 011-24203280 #slingbag #minislingbag #slingbaglawa #beglawa #handbag #begjalan #cantik #malaysia #quote #cute #seriiskandar #kpmbp #kpmsi #kpmim #kpm 
Trends on kpmim

Come & grab yours now! 🌻 🌼 Sling Korea Bag 🌼 2 in 1 RM 35 (exclude postage) How to buy? -> Screenshot -> & Whatsapp at 011-24203280 #slingbag #minislingbag #slingbaglawa #beglawa #handbag #begjalan #cantik #malaysia #quote #cute #seriiskandar #kpmbp #kpmsi #kpmim #kpm 
Trends on kpmim

( READY STOCK ) TWIN MICKEY BACKPACK - SIZE : LENGTH 22CM , HEIGHT 32CM , WIDTH 9CM VARIATIONS : MICKEY / MINIE - RM42 FREE POSTAGE FOR SM🚛 ADD RM 3 FOR SS ✈ Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 Whatsapp/Telegram📱 0105336353 #twinmickeybackpack #slingbag #slingbagmurahmurah #slingbagcantikmurah #handbag #cardpounch #backpackmurah #backpackcantik #murahmurahje #freepostage #cutekidsbag #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkoyangpanas #cumicumi #snrjamaliahshop #etrproject #kpmbp #kpmb #kpmim #kpmbm #kpmsi #kpmam #visitmyig #instashop