Posts about #madamfarah

Tops of madamfarah

Instagram Trendings about "madamfarah"

Peoples, posts and hastags related to #madamfarah

All
Most Liked
Most Commented
Videos
Slides
#KPMIM
#inderamahkota
#madamfarah
#DEC5C
#englishcommunication
#Mara
#ETR2583
#entrepreneur
#semester5
#streetprofits
#kolejprofesionalmara
#simpulkasihterkasih
#popiasimpul
#rangup
#kerepek
#murmur
#pedas
#ikan
#ralit
#wajibcuba
#sedap
#2018
#homemade
#resepiistimewa
#kpmim
#entrepreneurship
#etr2583
#kuantan
#pahang
#giftboxmurahmalaysia
#gifts
#giftboxterlajakmurah
#entrep
#supportsisokayyy
#akukayakaukayakitakaya
#mynameisdel
#facecravebydel
#dec5c2018
#original
#saleintheair
#cny2018
#koreanskincare
#jomdiet
#jomkurus
#atkins
#akuyangmakankauyangpanas
#letscantik
#murmurje
#sedapsengoti
#skinnychocolate
#malaysia
#onlinebusiness
#dec5c
#sedapsangat
#murah
#coklatsihat
#sedapbakhang
#coklatmurah
#darkcoklat
#stevia
#skinfood
#facescrub
#facemask
#blacksugarmask
#madamfarahhani
#ipmurah
#phonemurah
#barangmurah
#handphonemurah
#dropshipping
#iphone8
#ip7case
#iphone7plus
#iphone8plus
#iphone
#iphone5
#iphone6s
#iphone6
#cheapiphone
#iphonemurah
#iphonex
#apple
#applemalaysia
#inkpmim
#igfeedsmenarik
#igersoftheday
#igers
#projek
#projektempatan
#instalife
#instagood
#deinaslimaxjuice
#mahukuruscepat
#janganmengata
#slimaxjuice
#adrianacyl
#bebolaayam
#etr
#dec5a
#dec5A
#kerepeksedap
#kerepekmurah
#kenyangmakan
#makananringan
#makanansedap
#HOKerepek
#followforfollow
#kuantantv
#snacks
#tawau
#sabah
#poslaju
#amplang
#3perisa
#rempeyekkacangtanahikanbilis
#big
#medium
#bah
#dec5b
#airkotak
#halal
#art
#cookies
#instagram
#sisnakjual
#f4f
#food
#malaysian
#kuihraya
#rm5
#satubalang
#jualan
#feedbacks
#anaktidonyenyakmommyndaddysenang
#magicbalm
#dropshipsahtasneemnatural
#jomcubadulu
#memangberkesan
#3kfollowers
#ssm
#supportmember
#terlajaklaris
#cumicumicumi
#sosejpanas
#faridkamil
#amplangikan
#classmate
#decom
#student
#rempeyek
#rempeyekikanbilis
#rempeyekkacangtanah
#roommate
#satubalangtakcukup
@sarawaksignature_boutique
@suprisenyumnyum
@facecravebydel
@izatizaini
@teenagersconcepts
@mytaco.co
@aineeazmn
@hausofkerepeks
@sabahlicious_
@013287658
@ainfarhanaaaaaa
@abyanalatip
Trends on madamfarah

Info mingguan pada Hari ini. Marilah kita berselawat banyak-banyak di Hari Jumaat Yang mulia ini. #KPMIM #inderamahkota #madamfarah #DEC5C #englishcommunication #Mara #ETR2583 #entrepreneur #semester5 #streetprofits #kolejprofesionalmara 
Trends on madamfarah

Bro Lynch dah dapat. Korang bila lagi? Swipe ke tepi for his testimony. . Bro Lynch Ada jual kek batik Sarawak. Sekarang ni tengah promo. Kakak dah beli haritu, perisa Pandan Cheese. Sedap 😍😍. Korang lak boleh Usha dkat @sarawaksignature_boutique dan beli cepat2 sementara ada promo nih. . #simpulkasihterkasih #popiasimpul #rangup #kerepek #murmur #pedas #ikan #ralit #wajibcuba #sedap #2018 #homemade #resepiistimewa #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #inderamahkota #kuantan #pahang 
Trends on madamfarah

Terharu sangat ni dapat suprise box dari @suprisenyumnyum πŸ˜†πŸ˜ Korang tunggu apa lagi? Happykan kesayangan korang dengan giftbox terlajak murah ni hokayy!! πŸ˜„ Whatsapp : 019-5599047 #giftboxmurahmalaysia #gifts #giftboxterlajakmurah #entrep #madamfarah #supportsisokayyy #akukayakaukayakitakaya 
Trends on madamfarah

πŸ™ˆπŸ™‰πŸ™Š wait for it...... πŸ’• For further information and placing order. Please do not hesitate to contact πŸ“² 0169412097 πŸ™† #mynameisdel #facecravebydel #madamfarah #etr2583 #dec5c2018 #kpmim #original #saleintheair #cny2018 #koreanskincare 
Trends on madamfarah

Hari ni nak share sikit salah satu kebaikan Skinny Chocolate dekat uols semua.😘 . . MENINGKATKAN FUNGSI OTAK . untuk makluman korang, pengambilan coklat mampu melancarkan peradaran darah di kawasan otak tau. Haaa, jadi kalau tengah buat assignment tu tetiba otak rasa tepu, jom berhenti sekejap kita rileks dulu sambil makan Skinny Chocolate.πŸ˜‹ . . #jomdiet #jomkurus #atkins #akuyangmakankauyangpanas #letscantik #murmurje #sedapsengoti #skinnychocolate #malaysia #onlinebusiness #dec5c #etr2583 #madamfarah #sedapsangat #murah #coklatsihat #sedapbakhang #coklatmurah #darkcoklat #stevia 
Trends on madamfarah

Hari ni nak share sikit salah satu kebaikan Skinny Chocolate dekat uols semua.😘 . . MENINGKATKAN FUNGSI OTAK . untuk makluman korang, pengambilan coklat mampu melancarkan peradaran darah di kawasan otak tau. Haaa, jadi kalau tengah buat assignment tu tetiba otak rasa tepu, jom berhenti sekejap kita rileks dulu sambil makan Skinny Chocolate.πŸ˜‹ . . #jomdiet #jomkurus #atkins #akuyangmakankauyangpanas #letscantik #murmurje #sedapsengoti #skinnychocolate #malaysia #onlinebusiness #dec5c #etr2583 #madamfarah #sedapsangat #murah #coklatsihat #sedapbakhang #coklatmurah #darkcoklat #stevia 
Trends on madamfarah

Assalamualaikum uolls.. haii.. 😘 Sis busy sikit minggu ni dengan meeting and homework sume tu tapi Sis cuba gak ambik masa untuk update instagram.. hari ni nak sharing2 sikit je.. . Korang tau x SKINNY COKLAT ni apa? . 🍫 Ia adalah dark chocolate rendah karbohidrat TANPA GULA TAMBAHAN 🍫 Bahan asas adalah serbuk koko berkualiti tinggi (75%), koko butter & extract pemanis stevia 🍫 Kandungan KARBOHIDRAT RENDAH (1.6gm carb/bar @ whole chocolate) 🍫 TIADA GULA TAMBAHAN. Hanya menggunakan stevia sbg pengganti gula . . SAPE BOLEH MAKAN SKINNY COKLAT . 🌹Peminat coklat tapi takut gain weight . 🌹Peminat dark chocolate . 🌹Pengamal diet atkins . 🌹Pengamal pemakanan sihat & teratur . 🌹Pengamal diet rendah kalori . 🌹Individu yang ingin kurangkan pengambilan gula . 🌹Individu yang ingin diet secara sihat 🌹Kanak2 yg suka mkn coklat . MEH MAKAN TANPA RASA BERSALAHπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . Korang nak try? Pm 0167077815 lelaju. . Harga murah sahaja. RM17 sekeping. . . #jomdiet #jomkurus #atkins #akuyangmakankauyangpanas #letscantik #murmurje #sedapsengoti #skinnychocolate #malaysia #onlinebusiness #dec5c #etr2583 #madamfarah #sedapsangat #murah #coklatsihat #sedapbakhang #coklatmurah #darkcoklat #stevia 
Trends on madamfarah

Wowwwwzer kulit glowing sbb beli product from @facecravebydel πŸ’• Thank you @izatizaini @teenagersconcepts sebab berpuas hati! πŸ’• She purchased Skin Food Black Sugar Mask Wash Off 100g only RM 35.00 πŸ‘Ό For further information and placing order. Please do not hesitate to contact πŸ“² 0169412097 πŸ™† #mynameisdel #facecravebydel #madamfarah #etr2583 #dec5c2018 #kpmim #original #skinfood #facescrub #facemask #blacksugarmask 
Trends on madamfarah

4 balang dah diambil orang. Korang bila lagi? Lambat2 nanti habis... Cepat pm KeKeKo untuk dapatkan satu untuk anda :) . #simpulkasihterkasih #popiasimpul #rangup #kerepek #murmur #pedas #ikan #ralit #wajibcuba #sedap #2018 #homemade #resepiistimewa #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #inderamahkota #kuantan #pahang 
Trends on madamfarah

iPhone, iPhone, iPhone πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Sis jual iPhone ori tau, siap dgn warranty lagi πŸ™†πŸ» kalau beli dgn sis dpt FREE GIFT lagi 🌸🌸 jom jom jom ⚑⚑⚑ . . . . . . . . . . #madamfarah #madamfarahhani #dec5c #entrepreneurship #ipmurah #phonemurah #barangmurah #handphonemurah #dropshipping #iphone8 #ip7case #iphone7plus #iphone8plus #iphone #iphone5 #iphone6s #iphone6 #cheapiphone #iphonemurah #iphonex #iphone #apple #applemalaysia 
Trends on madamfarah

Assalamualaikum. Selamat petang. . Semalam kakak bagi classmates rasa simpul kasih kakak jual ni. harini bagi lagi. Yang dah rasa semalam rasa lagi harini. Kalau x sedap mesti dorang buat x endah je kan. Tapi dorang yang tengah jalan2 pun stop sebab nak rasa. . Nak citernya, sekali rasa nak rasa lagi. Sebab memang sedap. . Simpul Kasih dalam balang tester tinggal separuh dah.. Korang yang belum rasa boleh pm kakak cepat2 ya. Beli untuk family korang, mesti dorang suka πŸ˜„ . COD KPMIM. . #simpulkasihterkasih #popiasimpul #rangup #kerepek #murmur #pedas #ikan #ralit #wajibcuba #sedap #2018 #homemade #resepiistimewa #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #inderamahkota #kuantan #pahang 
Trends on madamfarah

CikBilis mencari orang yang beratnya 50kg ke atas uollsss!!!! Yang perutnya buncit Lengan geleber Double chin Paha besar Produk kami boleh membantu anda !! + TAK PERLU BERDIET & PANTANG LARANG YG KETAT + TAK PERLU BERLAPAR TAK PERLU KELUARKAN WANG BERIBU2 ❗Tindakbalas CEPAT Seawal 3 hari Hanya tekan link Whatsapp ‡ www.wasap.my/60129892609/Nak+Kurus+Cepat #etr2583 #madamfarah #inkpmim #dec5c2018 #igfeedsmenarik_ #igersoftheday #igers_mrsm #projek_genggua #projektempatan #entrepreneurship #instalife #instagood #deinaslimaxjuice #mahukuruscepat #janganmengata #slimaxjuice #adrianacyl 
Trends on madamfarah

Yeayy dapat positive feedback lagi. Kalini daripada akak yang paling femes gitew di kpmim. Thank you @mytaco.co beli bebola dengan iolls 😍 . #kpmim #etr2583 #madamfarah #bebolaayam 
Trends on madamfarah

Wah pagi2 dah dapat feedback dari sis Inah! πŸ’• Excited sgt ke tu sampai typo. Hihi! πŸ˜‚ Korang tunggu apa lagi? πŸ˜‰ . #kpmim #etr2583 #etr #madamfarah 
Trends on madamfarah

Alhamdulillah positive feedback from @aineeazmn 😍 dia dah pergi ke awang-awangan, korang bila lagi? #kpmim #etr2583 #madamfarah #dec5a 
Trends on madamfarah

Jom lah beli iPhone dgn sis, sis jual murah murah jer πŸ˜ŠπŸ€— stok utk semua jenis iPhone still ada lagi tau πŸ˜‰πŸ˜‰ jom whatsapp sis laju laju βš‘πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ» . . . . . . . . . #madamfarah #madamfarahhani #dec5c #entrepreneurship #ipmurah #phonemurah #barangmurah #handphonemurah #dropshipping #iphone8 #ip7case #iphone7plus #iphone8plus #iphone #iphone5 #iphone6s #iphone6 #cheapiphone #iphonemurah #apple #applemalaysia #iphonex 
Trends on madamfarah

Alhamdulillah positive feedback. 😍 Thankyou! πŸ’• Korang bila lagi nak merasa? πŸ˜‰ . #kpmim #etr2583 #etr #madamfarah #dec5A 
Trends on madamfarah

Mak aii penuh satu balang ni. Isi sampai ke penutup. Dah la sedap, murah plak tu. Kalau kat luar, banyak ni depa jual Rm28-29 hah. Kekeko jual Rm20 je sebalang. Mur Mur je πŸ˜„. Beminat bole pm KeKeKo. Siyes sedap. Addicted. Skali makan naaa mesti nak nak nak lagi. Cepat pm sbelum stok habis. . #simpulkasihterkasih #popiasimpul #rangup #kerepek #murmur #pedas #ikan #ralit #wajibcuba #sedap #2018 #homemade #resepiistimewa #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #inderamahkota #kuantan #pahang 
Trends on madamfarah

Hello korang! 😘 sorry sis tak update beberapa hari ni, sis busy sgt 😩😩 busy tak busy bisnes iPhone still on tau ❀️ kalau korang berminat boleh whatsapp sis laju laju ⚑ πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ» . . . . . . . . . . . . . . #madamfarah #madamfarahhani #dec5c #entrepreneurship #ipmurah #phonemurah #barangmurah #handphonemurah #dropshipping #iphone8 #ip7case #iphone7plus #iphone8plus #iphone #iphone5 #iphone6s #iphone6 #cheapiphone #iphonemurah #apple #applemalaysia 
Trends on madamfarah

Selamat petang semua ❀ Haa ingat lagi tak sissy janji nak offer something dekat sayang2 sissy ? πŸ‘€ Inilah dia @hausofkerepeks menyediakan kerepek-kerepek yang sedap dan murah !!! πŸ˜±πŸ™ŒπŸ˜ . Antara kerepek yang available : . 🌸Kerepek Jejari Ubi . 🌸Kerepek Dhal . 🌸Kerepek Bawang . 🌸Kerepek Ubi blackpepper πŸ”₯ . 🌸Dan macam2 lagi 😍 . Busy buat assignment and tak sempat makan ? Grab HOKerepek dulu 😌 . Lapar tapi tak mahu makan makanan berat ? Grab HOKerepek dulu 😌 . Bosan tengok tv/movie dengan tangan yang kosong ? Grab lah HOKerepek dulu 😌 . Jangan risau ~ HOKerepek ni harganya RM1.00 SAHAJA !!!!! 😍😍😍 Jadi apa tunggu lagi ? Jom ws sissy πŸ™† (0172645840) Lets have Good Vibes with Good Bites πŸ˜™ . #etr2583 #madamfarah #kpmim #kerepeksedap #kerepekmurah #kenyangmakan #makananringan #makanansedap #HOKerepek #kuantan #inderamahkota #followforfollow #kuantantv 
Trends on madamfarah

Assalamualaikum uolls.. haii.. 😘 Awa busy sikit minggu ni dengan meeting and homework sume tu tapi Awa cuba gak ambik masa untuk update instagram.. hari ni nak sharing2 sikit je.. . Korang tau x SKINNY COKLAT ni apa? . 🍫 Ia adalah dark chocolate rendah karbohidrat TANPA GULA TAMBAHAN 🍫 Bahan asas adalah serbuk koko berkualiti tinggi (75%), koko butter & extract pemanis stevia 🍫 Kandungan KARBOHIDRAT RENDAH (1.6gm carb/bar @ whole chocolate) 🍫 TIADA GULA TAMBAHAN. Hanya menggunakan stevia sbg pengganti gula . . SAPE BOLEH MAKAN SKINNY COKLAT . 🌹Peminat coklat tapi takut gain weight . 🌹Peminat dark chocolate . 🌹Pengamal diet atkins . 🌹Pengamal pemakanan sihat & teratur . 🌹Pengamal diet rendah kalori . 🌹Individu yang ingin kurangkan pengambilan gula . 🌹Individu yang ingin diet secara sihat 🌹Kanak2 yg suka mkn coklat . MEH MAKAN TANPA RASA BERSALAHπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . Korang nak try? Pm 0167077815 lelaju. . Harga murah sahaja. RM17 sekeping. . . #jomdiet #jomkurus #atkins #akuyangmakankauyangpanas #letscantik #murmurje #sedapsengoti #skinnychocolate #malaysia #onlinebusiness #dec5c #etr2583 #madamfarah #sedapsangat #murah #coklatsihat #sedapbakhang #coklatmurah #darkcoklat #stevia 
Trends on madamfarah

All the way from Tawau, Sabah❀ Alhamdulillah & InsyaAllah @sabahlicious_ will start COD by tomorrow evening🚘 ONLY FOR (FIRST BATCH PRE-ORDER) #madamfarah #etr2583 #dec5c2018 #snacks #original #tawau #sabah #poslaju #kuantan #pahang #kpmim #amplang #3perisa #rempeyekkacangtanahikanbilis #big #medium #sedap #bah 
Trends on madamfarah

Halo halo halo ladies and gentleman β˜ƒοΈβ˜ƒοΈβ˜ƒοΈ Introducing next producttt.. . DELITE BLACKCURRENT & MIXED BERRIES (rm1.00) special for you!! . Tak payah susah2 nak turun bawah pegi gedegang pegi jerang air sbb kami membuat servis cod khas untuk anda (IMPIAN) cepat ws kami @013287658 #entrepreneur #2018 #dec5b #madamfarah #entrep #murah #airkotak #halal 
Trends on madamfarah

Halo halo halo ladies and gentleman β˜ƒοΈβ˜ƒοΈβ˜ƒοΈ Introducing next producttt.. DELITE BLACKCURRENT & MIXED BERRIES (rm1.00) special for you!! Tak payah susah2 nak turun bawah pegi gedegang pegi jerang air sbb kami membuat servis cod khas untuk anda (IMPIAN) cepat ws kami @013287658 #entrepreneur #2018 #dec5b #madamfarah #entrep #murah #airkotak #halal 
Trends on madamfarah

Halo halo halo ladies and gentleman β˜ƒοΈβ˜ƒοΈβ˜ƒοΈ Introducing next producttt.. DELITE BLACKCURRENT & MIXED BERRIES (rm1.00) special for you!! Tak payah susah2 nak turun bawah pegi gedegang pegi jerang air sbb kami membuat servis cod khas untuk anda (IMPIAN) cepat ws kami @013287658 #entrepreneur #2018 #dec5b #madamfarah #entrep #murah #airkotak #halal 
Trends on madamfarah

Halo halo halo ladies and gentleman β˜ƒοΈβ˜ƒοΈβ˜ƒοΈ Introducing next producttt.. DELITE CHRYSANTHEMUM (rm1.00) special for you!! Tak payah susah2 nak turun bawah pegi gedegang pegi jerang air sbb kami membuat servis cod khas untuk anda (IMPIAN) cepat ws kami @013287658 #entrepreneur #2018 #dec5b #madamfarah #entrep #murah #airkotak #halal 
Trends on madamfarah

Halo halo halo ladies and gentleman β˜ƒοΈβ˜ƒοΈβ˜ƒοΈ Introducing next producttt.. DELITE CHRYSANTHEMUM (rm1.00) special for you!! Tak payah susah2 nak turun bawah pegi gedegang pegi jerang air sbb kami membuat servis cod khas untuk anda (IMPIAN) cepat ws kami @013287658 #entrepreneur #2018 #dec5b #madamfarah #entrep #murah #airkotak #halal 
Trends on madamfarah

Halo halo halo ladies and gentleman β˜ƒοΈβ˜ƒοΈβ˜ƒοΈ Introducing next producttt.. DELITE CHRYSANTHEMUM (rm1.00) special for you!! Tak payah susah2 nak turun bawah pegi gedegang pegi jerang air sbb kami membuat servis cod khas untuk anda (IMPIAN) cepat ws kami @013287658 #entrepreneur #2018 #dec5b #madamfarah #entrep #murah #airkotak #halal 
Trends on madamfarah

Halo halo halo ladies and gentleman β˜ƒοΈβ˜ƒοΈβ˜ƒοΈ . Introducing one of our product.... DUTCH LADY COFFEE (rm1.50) special for you!! . Tak payah susah2 nak turun bawah pegi gedegang pegi jerang air sbb kami membuat servis cod khas untuk anda (IMPIAN) cepat ws kami @013287658 #entrepreneur #2018 #dec5b #madamfarah #entrep #murah #airkotak #halal 
Trends on madamfarah

Halo halo halo ladies and gentleman β˜ƒοΈβ˜ƒοΈ Introducing one of our product.... DUTCH LADY COFFEE (rm1.50) special for you!! Tak payah susah2 nak turun bawah pegi gedegang pegi jerang air sbb kami membuat servis cod khas untuk anda (IMPIAN) cepat ws kami @013287658 #entrepreneur #2018 #dec5b #madamfarah #entrep #murah #airkotak #halal 
Trends on madamfarah

Halo halo halo ladies and gentleman Introducing one of our product.... DUTCH LADY COFFEE (rm1.50) special for you!! Tak payah susah2 nak turun bawah pegi gedegang pegi jerang air sbb kami membuat servis cod khas untuk anda (IMPIAN) cepat ws kami @013287658 #entrepreneur #2018 #dec5b #madamfarah #entrep #murah #airkotak #halal 
Trends on madamfarah

Alhamdulillah cust puas hati! πŸ’• Korang tunggu apa lagi? Grab yours okay! πŸ’• . #madamfarah #etr2583 #etr #kpmim 
Trends on madamfarah

Wah dapat positive feedback lagi! πŸ’• Thanks support! 😍 Korang bila lagi? πŸ˜‰ . #kpmim #etr2583 #etr #madamfarah 
Trends on madamfarah

. . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on madamfarah

Senangnya hati bila customers bagi feedback yg positive ✨Buat ichigo rasa lagi semangat nak menjual! Terima kasih kepada semua yg membeli dan tak lupa juga, terima kasih kepada my mom sbb buat kuih yg sedap belaka nih πŸ˜†πŸ˜†β€οΈ . . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック #feedbacks 
Trends on madamfarah

. . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on madamfarah

Assalamualaikum, Selamat pagi semua😊. Hari ni semua sihat x? Biaselah cuace yg sejuk mcm ni, mesti ad jugak rase malaskan. Tambah pulak ank2 merengek, payah nak tidoo. Esok nak g keje pulakkan. Ape kate akak2 / abang2 cuba Balm Tasneem Natural ni. Balm tasneem (sleep) ni dpt membantu anak2 uolls tido dgn aman n mommy n daddy pon boleh tido dengan aman. Semua masalah dibawah dapat diselesaikan. Kalau ad yg berminat, uolls bolehh lah wassap fatihah πŸ‘‡ Fatihah - 011-11429568 Ig : fatihah_balm #anaktidonyenyakmommyndaddysenang #magicbalm #dropshipsahtasneemnatural #jomcubadulu #memangberkesan #madamfarah #etr #kpmim #3kfollowers #ssm #supportmember 
Trends on madamfarah

One of my cust feedbacks! πŸ’• Thankyou sis sbb support! πŸ’‹ Korang tunggu apa lagi? πŸ˜‰ . #kpmim #etr2583 #etr #madamfarah #terlajaklaris #cumicumicumi 
Trends on madamfarah

One of my cust feedbacks! 😍 Thankyou sbb support mekqah! πŸ’• Korang tunggu apa lagi? πŸ˜‰ . #kpmim #etr #madamfarah #etr2583 
Trends on madamfarah

Hujan-hujan macam ni mesti rasa nak mengunyah je kan? 😭 Ha jangan risau okay! πŸ‘Œ Mekqah ada jual sosej panas-panas untuk korang! 😍 . Sauces available πŸ“Chili sauce πŸ“Mayonese . Untuk order boleh ws mekqah at 01116855360 okay? ❀ . Available in KPMIM only. πŸ˜‰ . #kpmim #etr #madamfarah #etr2583 #sosejpanas #cumicumicumi #faridkamil 
Trends on madamfarah

. . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on madamfarah

Hai you alls!! Ichigo-san nak memperkenalkan Kerepek popia cheese πŸ§€ Sis jual satu balang RM5 jee hihi πŸ˜— Kalau berminat boleh pm sis kat nombor +60179232242. Whatsapp tau!! Stock terhad nii πŸ˜‹ Untuk impian, sis cod depan bilik jerr πŸ˜‡ Ichigo tau students pemalas nak gerak, tau nak makan je kan (i pun mcm tu hehe) πŸ˜† . . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on madamfarah

. . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on madamfarah

. . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on madamfarah

Hai you alls!! Ichigo-san nak memperkenalkan Popia nestum!!! Sis jual satu balang RM5 jee hihi πŸ˜— Kalau berminat boleh pm sis kat nombor +60179232242. Whatsapp tau!! Stock terhad nii πŸ˜‹ Untuk impian, sis cod depan bilik jerr πŸ˜‡ Ichigo tau students pemalas nak gerak, tau nak makan je kan (i pun mcm tu hehe) πŸ˜† . . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on madamfarah

. . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on madamfarah

. . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on madamfarah

Hai you alls!! Ichigo-san nak memperkenalkan Denderam/Kuih telinga!! Sis jual satu balang RM5 jee hihi πŸ˜— Kalau berminat boleh pm sis kat nombor +60179232242. Whatsapp tau!! Stock terhad nii πŸ˜‹ Untuk impian, sis cod depan bilik jerr πŸ˜‡ Ichigo tau students pemalas nak gerak, tau nak makan je kan (i pun mcm tu hehe) πŸ˜† . . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on madamfarah

. . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on madamfarah

Hai you alls!! Ichigo-san nak memperkenalkan Biskut koala coklat 🍫 Sis jual satu balang RM5 jee hihi πŸ˜— Kalau berminat boleh pm sis kat nombor +60179232242. Whatsapp tau!! Stock terhad nii πŸ˜‹ Untuk impian, sis cod depan bilik jerr πŸ˜‡ Ichigo tau students pemalas nak gerak, tau nak makan je kan (i pun mcm tu hehe) πŸ˜† . . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš” #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan 
Trends on madamfarah

Hai you alls!! Ichigo-san nak memperkenalkan Cornflakes Madu 🍯 Sis jual satu balang RM5 jee hihi πŸ˜— Kalau berminat boleh pm sis kat nombor +60179232242. Whatsapp tau!! Stock terhad nii πŸ˜‹ Untuk impian, sis cod depan bilik jerr πŸ˜‡ Ichigo tau students pemalas nak gerak, tau nak makan je kan (i pun mcm tu hehe) πŸ˜† . . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #λ§žνŒ” #food #malaysian #μ’‹μ•„μš”