Posts about #satubalang

Instagram Trendings about "satubalang"

Peoples, posts and hastags related to #satubalang

All
Most Liked
Most Commented
Videos
Slides
#art
#kpmim
#madamfarah
#entrepreneurship
#etr2583
#kuantan
#pahang
#cookies
#instagram
#sisnakjual
#f4f
#food
#malaysian
#kuihraya
#rm5
#satubalang
#jualan
#feedbacks
#emping
#RM3
#SATUBALANG
#DUABALANGKEATAS
#ForOrder
#khairistudioproduction
#grabyourfood
#mnm
#sapenakmehambikatasmeja
#hidupbiarsedap
#importdarilangkawi
#hashtagitupasti
#blog
#blogger
#blogging
#blogpost
#instablog
#instagramblog
#igers
#igersmalaysia
#igersselangor
#igersMY
#alhamdullilah
#kuihraya2016
#honeycornflakes
#semangatraya
#demianakanak
#vscocam
#malaysia
#asia
#hariraya
#aidilfitri
#eid
#shawal
#second
#menu
#makanan
#kudapkudap
#kerepek
#makan
#sedia
#popiasimpul
#cracker
#serunding
#sedap
#samarasa
#sayasuka
#sayabeli
#sila
#biskutraya
#smilecookies
#2014
#sayajual
#rm27
#belibanyakdapatdiskaun
Trends on satubalang

Senangnya hati bila customers bagi feedback yg positive ✨Buat ichigo rasa lagi semangat nak menjual! Terima kasih kepada semua yg membeli dan tak lupa juga, terima kasih kepada my mom sbb buat kuih yg sedap belaka nih 😆😆❤️ . . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #맞팔 #food #malaysian #좋아요 #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック #feedbacks 
Trends on satubalang

Hai you alls!! Ichigo-san nak memperkenalkan Kerepek popia cheese 🧀 Sis jual satu balang RM5 jee hihi 😗 Kalau berminat boleh pm sis kat nombor +60179232242. Whatsapp tau!! Stock terhad nii 😋 Untuk impian, sis cod depan bilik jerr 😇 Ichigo tau students pemalas nak gerak, tau nak makan je kan (i pun mcm tu hehe) 😆 . . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #맞팔 #food #malaysian #좋아요 #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on satubalang

Hai you alls!! Ichigo-san nak memperkenalkan Popia nestum!!! Sis jual satu balang RM5 jee hihi 😗 Kalau berminat boleh pm sis kat nombor +60179232242. Whatsapp tau!! Stock terhad nii 😋 Untuk impian, sis cod depan bilik jerr 😇 Ichigo tau students pemalas nak gerak, tau nak makan je kan (i pun mcm tu hehe) 😆 . . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #맞팔 #food #malaysian #좋아요 #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on satubalang

Hai you alls!! Ichigo-san nak memperkenalkan Denderam/Kuih telinga!! Sis jual satu balang RM5 jee hihi 😗 Kalau berminat boleh pm sis kat nombor +60179232242. Whatsapp tau!! Stock terhad nii 😋 Untuk impian, sis cod depan bilik jerr 😇 Ichigo tau students pemalas nak gerak, tau nak makan je kan (i pun mcm tu hehe) 😆 . . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #맞팔 #food #malaysian #좋아요 #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan #フォローバック 
Trends on satubalang

Hai you alls!! Ichigo-san nak memperkenalkan Biskut koala coklat 🍫 Sis jual satu balang RM5 jee hihi 😗 Kalau berminat boleh pm sis kat nombor +60179232242. Whatsapp tau!! Stock terhad nii 😋 Untuk impian, sis cod depan bilik jerr 😇 Ichigo tau students pemalas nak gerak, tau nak makan je kan (i pun mcm tu hehe) 😆 . . . #art #kpmim #madamfarah #entrepreneurship #etr2583 #kuantan #pahang #cookies #instagram #sisnakjual #f4f #맞팔 #food #malaysian #좋아요 #kuihraya #rm5 #satubalang #jualan 
Trends on satubalang

😊😊Cemilan #emping #satubalang 
Trends on satubalang

Home made popia nestum crunchy 1balang(kecil) RM15 2balang(kecil)Rm28 COD Hari Rabu👇👇👇 👉🏽Bandar Sri Permaisuri 👉🏽Lrt Cheras COD Hari Sabtu👇👇👇 👉🏽Petronas Ampang 👉🏽luar kawasan caj delivery #RM3...#SATUBALANG 👉🏽Percuma caj delivery #DUABALANGKEATAS #ForOrder💵👇👇👇📱 www.wasap.my/60126686026 https://chat.whatsapp.com/AuE6dXhQAEwGxV252ghog7 
Trends on satubalang

Nak buat tapi tak ada masa jangan risau mehhh order popia nestum crunchy stock masih ada harga pun berpatutan....penghantaran secara Pos&Cod mehh la Pm As ye.. Home Made Popia Nestum Crunchy Home made popia nestum crunchy 1balang(kecil) RM15 COD Hari Rabu👇👇👇 👉🏽Bandar Sri Permaisuri 👉🏽Lrt Cheras COD Hari Sabtu👇👇👇 👉🏽Petronas Ampang 👉🏽luar kawasan caj delivery #RM3...#SATUBALANG 👉🏽Percuma caj delivery #DUABALANGKEATAS #ForOrder💵👇👇👇📱 www.wasap.my/60126686026 https://chat.whatsapp.com/AuE6dXhQAEwGxV252ghog7 
Trends on satubalang

Nak buat tapi tak ada masa jangan risau mehhh order popia nestum crunchy stock masih ada harga pun berpatutan....penghantaran secara Pos&Cod mehh la Pm As ye.. Home Made Popia Nestum Crunchy Home made popia nestum crunchy 1balang(kecil) RM15 COD Hari Rabu👇👇👇 👉🏽Bandar Sri Permaisuri 👉🏽Lrt Cheras COD Hari Sabtu👇👇👇 👉🏽Petronas Ampang 👉🏽luar kawasan caj delivery #RM3...#SATUBALANG 👉🏽Percuma caj delivery #DUABALANGKEATAS #ForOrder💵👇👇👇📱 www.wasap.my/60126686026 https://chat.whatsapp.com/AuE6dXhQAEwGxV252ghog7 
Trends on satubalang

Home made popia nestum crunchy 1balang(kecil) RM15 COD 🚗🚗🚗🚗 👉🏽Bandar Sri Permaisuri 👉🏽Lrt Cheras 👉🏽Petronas Ampang 👉🏽luar kawasan caj delivery #RM3...#SATUBALANG 👉🏽Percuma caj delivery #DUABALANGKEATAS #ForOrder💵👇👇👇📱 www.wasap.my/60126686026 
Trends on satubalang

#smilecookies#2014#sayajual#biskutraya #satubalang#rm27#belibanyakdapatdiskaun ...jika berminat dengan biskut kami boleh dapatkan di uptown danau and bazar stadium shah alam sepanjang bulan puasa ini... salam ramadhan dari kami #smilecookies 😊